Untitled213

За нас

Арбул 8 е динамично развиваща се фирма в областта на непрекъсваемите токозахранващи устройства / UPS системи /. Създадена е през 2009 година от специалисти с дългогодишен опит в приложението на аварийни и непрекъсваеми токозахранващи системи. Фирмата е официален вносител, дистрибутор и сервиз на непрекъсваемите токозахранвания /UPS/ на реномирания италиански производител Riello UPS. Ние ценим времето, мнението и решението на всеки един клиент. Използваме най-модерните технологии, поддържаме изключително ниво на професионализъм в екипа ни. За нас всеки клиент е дългогодишен бизнес партньор.

Ние предлагаме!

Ние предлагаме пълната гама от непрекъсваеми токозахранващи устройства /UPS/ и дизел генератори. Фирма Арбул 8 разполага със специализиран сервиз, състоящ се от екип специалисти с дългогодишен опит в приложението на аварийни и непрекъсваеми токозахранващи устройства. Арбул 8 предлага най-новите продукти в областта на непрекъсваеми токозахранващи устройства , опираме се на световните стандарти и полагаме постоянни усилия за поддържане на най-високо ниво на обслужване, продажба и сервизната си дейност. Предимството на Арбул 8 е отличното сътрудничество с партньорите си и производителите и разбира се високата квалификация на нашите специалисти, което е предпоставка за осигуряване на компетентното обслужване на клиентите.

Какви са нашите цели?

Нашата цел е да предлагаме продукти с високо качество на нашите клиенти, а основната ни цел е доволният клиент. Това изисква всяко едно партньорство да е базирано на професионализъм, коректност и лоялност в отношенията, ангажираност към нуждите на клиента и не на последно място – грижа за надеждността на предоставените от нас продукти.

Pin It on Pinterest